Medlemszon

Välkommen till vår medlemsida! Här kommer vi lägga upp videoklipp med spelnyheter, förhandstittar, specialerbjudanden och annat kul! Hör gärna av er till tobias@alltpaettkort.se med önskemål om innehåll!

Medlemscast #8 – Spel i kubik! Det är dags att kika på alla dessa nya spel som vält in på sistone!

Medlemscast #7 – Heta potäter! Tobias tittar och klämmer på hel massa nya spel. Som tex Five Tribes, The Battle of Five Armies och Sons of Anarchy!

Medlemscast #6! Tobias kikar på de senaste släppen och bjuder på två fina medlemserbjudanden för februari månad!
Rapport från Essen SPIEL 2013! Följ med på Tobias blixtvisit till den mytomspunna spelmässan SPIEL!

Medlemscast #5 – Stigar och kanaler Ny medlemscast med mängder av nya spel och förstås ett härligt blött specialerbjudande för oktober månad (gäller fram till 18 november)…

Medlemscast #4 – Brandmän ROFL Ett nytt spelberg med expansioner och nya releaser gås igenom, dessutom bjuds det på ett riskabelt specialerbjudande för september månad…

Medlemscast #3 – Rundvandring och expansions-frossa Vi går igenom en rejäl bunt med nya expansioner och spel, bjuder på en liten rundvandring och ett specialerbjudande fullt av blod och svek!

Medlemscast #2 – Spel om att stå i kö och skicka kärleksbrev Vi tar en titt på vad för nytt och spännande som ligger och lurar i lager och bjuder på ett svenskt medlemserbjudande för juli!

Spiel des Jahres-special! Jag tar en liten titt på årets nominerade spel till Spiel des Jahres, berättar vad jag tycker och försöker mig på att snabbt sammanfatta hur man spelar.

Bakom kulisserna – Inför Cosmic Encounter Äntligen är Cosmic Encounter-avsnittet inspelat! Här är en liten exklusiv sneak peak från förberedelserna av hela spektaklet.

Medlemscast 01 – De första stapplande stegen! Jag prövar på den svindlande upplevelsen att sitta framför en vägg av brädspel och prata till en kamera om mängder av spelnyheter! Dessutom bjuds det på ett trikåklätt specialerbjudande… (gäller juni-månad ut)